Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Klub-házirend

2010.08.07

Klub-házirend

 

Tisztelt Klubtársak!

Kérünk Benneteket, tartsuk be az alábbiakat (ezek alól természetesen mi magunk sem vagyok kivételek, mi több, ránk lényegesen szigorúbban vonatkozik):

 

 

 1.) Ez a klub minden idők három legnagyobb zeneszerzőjéről, Haydnról, Mozartról, és Beethovenről szól.

2.) Természetesen bárki klubtárs bármikor tehet javaslatot a házirend módosítására, mégpedig az "Észrevételek, javaslatok" topikban.

3.) Legyen általános a tegeződés (természetesen nem kizáró ok, illetve nem akadálya a klubtagságnak, aki ettől el szeretne térni, az illető kérését mindenkor tiszteletben tartjuk).

4.) Itt ne legyen helye az alábbiaknak, ne toleráljuk őket, még körülírt, burkolt formában sem: 

- Mások, különösen egymás sértegetése, egymás ellen való uszítás, gyűlöletkeltés, bármely klubtársunknak (bárhol!) az illetőre nézve dehonesztáló módon való feltüntetése.

- Személyiségi jogokkal, egymás bizalmával bármilyen módon való visszaélés.

- Nyegle, arrogáns, pökhendi, modortalan, lekicsinylő, kioktató jelleg, stílus. 

- Politizálás, függetlenül attól, hogy az illető, illetve annak dokumentuma jobb- vagy baloldali.

- Fajgyűlölet, kirekesztés, holokauszt-tagadás, vagy annak kifejezett helyeslése, függetlenül attól, hogy e szörny- és rémtetteket a nácik-nyilasok, vagy a kommunisták-bolsevikok, avagy egyéb szélsőséges embertelen csoportosulások követték-e el.

- Durva, alpári, obszcén, trágár, pornográf  dokumentumok, képek, beírások, vagy ilyesmihez vezető linkek.

- A három nagy muzsikus emlékének bármilyen (a lehető legkisebb mértékben, burkolt, körülírt formában is) módon való meggyalázása.

5.) Azt hiszem, mindannyian szívesen vesszük, ha egy adott dokumentumot az arra a célra nyitott topikba helyezzük. Ha a téma, dokumentum az eddigi topikok egyikébe sem illik bele, nyissunk-nyissatok számára új topikot, vagy helyezzük az „Egyéb” topikba.

6. Kérünk szépen mindenkit, hogy a „klub-körüzenetek” funkciót csak a klub címének megfelelő témák közlésére használjuk. Amennyiben a klubtársakkal mást szeretnénk közölni, azt ne klub-körüzenetként továbbítsuk, hanem mindenkinek külön-külön a személyes adatlapján keresztül tegyük meg.

7.) Abban a pillanatban, amint azt felfedezzük, külön figyelmeztetés nélkül törlésre kerül minden olyan dokumentum, vagy akár egy egész topik is, amely a 4. pontban foglaltaknak nem felel meg. Ebben az esetben az illető klubtárs személyes adatlapján keresztül rövid indokolással értesítést kap. Kérünk Benneteket, hogy ha ilyet észleltek, mielőbb jelezzétek.  Erre a célra külön topik áll rendelkezésetekre, „Észrevételek, javaslatok” címmel. De ugyanezt megtehetitek a személyes adatlapon (Mády Zoltán - Zoli papa klubtulajdonos-alapító) keresztül is, az "Üzenet" funkció használatával. Előre is köszönjük.

8.) Törlésre kerül a dokumentum (topik) akkor is, ha a 4. pontnak ugyan minden egye­bekben megfelelne, de annak tartalma nem illik bele a klub nevének megfelelő témakörbe. A klub üzenőfalán más zeneszerzők emlgetése, vagy a megfelelő topikokban a három nagy művész munkájával való összehasonlítás céljából engedélyezett. Úgyszintén engedélyezett az egymást üdvözlő üzenetek közlése, illetve ezek kifejezése, megerősítése végett feltett dokumentumokhoz vezető linkek (pl. névnap, születésnap, házassági évforduló, gyermekszületés, stb, és/vagy ne adj' Isten, halálozás esetén a részvétnyilvánítások) is.

9.) Kizárásra kerül az a klubtárs (a dokumentum egyidejű törlése mellett), akinek do­kumentuma, topikja, beírása harmadjára is törölve lett, vagy a „klub-körüzenetek” funkciót harmadjára sem a 6. pontnak megfelelően használta, úgyszintén, aki más klubtársak tegeződésre-magázódásra-, "Ön"-öződésre vonatkozó kérését harmadjára sem tartja tiszteletben. Ezekről személyes adatlapján keresztül, rövid indokolással, ugyancsak értesítést kap.

10.) AZONNAL KIZÁRÁSRA KERÜL AZ (DOKUMENTUMÁNAK EGYIDEJŰ TÖRLÉSE MELLETT), AKINEK BÁRMELY BEÍRÁSÁBÓL, DOKUMENTUMÁBÓL, PLÁNE, KLUB-KÖRÜZENETÉBŐL OLYAN SZÁNDÉKOSSÁG TŰNIK KI, AMELY AMELLETT, HOGY NEM ILLIK BELE A KLUB NEVÉNEK MEGFELELŐ TÉMAKÖRBE, KÉSZAKARVA NEM FELEL MEG A 4. PONTNAK.

DE MAXIMÁLISAN HISZÜNK ÉS BÍZUNK ABBAN, HOGY ILYEN SOHA NEM FOG BEKÖVETKEZNI!

FELTÉTELEZZÜK, HOGY EZEKKEL VALAMENNYIEN EGYETÉRTÜNK.

Klubtársi szeretettel:

 

Mády Zoltán (Zoli papa) klubtulajdonos-alapító

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.